FAQ

Wij hebben momenteel geen halal-producten. Wel is ons worstenbroodje bereid met kip en niet met varkens- of rundsvlees.

Als u een broodje kiest dat standaard geen saus heeft en u kiest zelf geen saus in het bestelformulier, dan krijgt u een broodje zonder saus. Controleer dus goed of een broodje al standaard een saus heeft. U kunt bij de meeste broodjes uw eigen sauswens aangeven.

Ja, wij houden de allergenenlijst zo goed mogelijk up-to-date. Daar waar de lijst geen antwoord op uw vraag biedt, kunnen wij altijd het antwoord achterhalen. U kunt altijd vragen om de allergenenlijst.

Ja, huisdieren zijn toegelaten. Onder huisdieren verstaan we honden en katten. 

Een broodje met groenten is een broodje met sla, tomaat, ei, wortel en augurk. Dit zijn de standaard groenten. Deze broodjes vallen onder de categorie “Broodjes met groenten”. Alle andere broodjes hebben standaard geen groenten maar bij de meeste van deze broodjes kunt u wel grenten toevoegen. Door de optie “Groenten?” aan te vinken kiest u direct voor alle standaard groenten. Zodra u hiervoor kiest krijgt u de optie om ongewenste groenten weg te laten. Deze optie staat direct onder de groenten in het onderdeel “Zonder”.

Wanneer u groenten kiest en daarna alle vinkjes in het onderdeel “Zonder” aanvinkt dan krijgt u dus geen groenten.

Ja, alle groenten worden dagelijk vers (geschild) gesneden zodat u gegarandeerd bent van een vers broodje met verse ingrediënten.

In Nederlands noemen ze het een broodje gezond, in België noemen we dit een SMOS.  Het is dus een broodje met groente, ham, kaas en mayonaise. In plaats van een broodje met ham en/of kaas, groente en mayo, kunt u dus gewoon een SMOS bestellen. De mayonaise kunt u eventueel vervangen door een andere saus. Bij een SMOS hoeft u bij de sauzen geen mayonaise aan te vinken want deze zit er standaard al op.

Een Belgisch broodje gezond is een broodje met enkel groente en eventueel een saus.

Ja, de betalingen zijn veilig op onze website.  Voordat u daadwerkelijk betaalt, verlaat u onze site en wordt u doorgeleid naar de betaalomgeving van Mollie. Als een van de grootste Payment Service Providers garandeert het de hoogste veiligheid. U kunt met een gerust gevoel betalen.

In het veld “Naam” kunt u de naam invullen van de persoon voor wie de bowl is. Als u meerdere bowls bestelt, kunt u bij iedere bowl de naam invullen. Makkelijk tijdens het uitdelen in plaats van kijken wie wat heeft en wat er in het bowlbakje zit. U hoeft enkel een voornaam in te vullen, tenzij een naam meerdere keren voorkomt. U kunt ook enkel de achternaam invullen om dit verschil aan te geven. Wij zetten dan de juiste naam bij de bijbehorende bowl.

Bij ons staat de veiligheid van uw persoonlijke gegevens voorop. Daarom maken wij gebruik van SSL (Secure Socket Layer) encryptie technologie om ervoor te zorgen dat al uw informatie veilig wordt verzonden en verwerkt. SSL creëert een veilige verbinding tussen uw browser en de webserver, waardoor uw gegevens beschermd zijn tegen ongeoorloofde toegang.

Wanneer u uw gegevens invoert op onze website, kunt u er zeker van zijn dat deze veilig zijn. SSL versleutelt gevoelige informatie zoals uw naam, adres en betaalgegevens, zodat deze niet leesbaar zijn voor derden. U kunt de aanwezigheid van SSL herkennen aan het hangslotpictogram in de adresbalk van uw browser en aan de ‘https’ in plaats van ‘http’ in de URL.

Uw vertrouwen is belangrijk voor ons en we doen er alles aan om uw online veiligheid te waarborgen. Mocht u vragen hebben over de beveiliging van uw gegevens, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Nee, vooralsnog kunt u productoptie(s) van producten die al in het winkelmandje staan niet aanpasen. U kunt wel de hoeveelheid aanpassen of het product verwijderen. Als u een productoptie wilt wijzigen dan zult u het product opnieuw moeten toevoegen met de juiste optie(s). Wij werken aan een oplossing hiervoor.

De optie om een eigen opmerking bij de bestelling te zetten is inderdaad niet aanwezig. Wij streven naar een bestelsysteem waarbij u alle opties krijgt om uw bestelling compleet te maken. Een eigen opmerking is dan niet meer nodig. Mist u iets bij de bestelopties dan kunt u dat in de winkel vermelden of mailen naar bestelling@gazetjeriemst.be.

Nee, alle gegevens die u invult op onze website blijven wel opgeslagen op een webserver maar worden niet doorgespeeld aan derde partijen. Wij houden ons wel het recht voorbehouden om uw gegevens, daar waar nodig, te gebruiken om u te contacteren met betrekking tot een bestelling of een actie.